Київ, вул. Ушинського, 3

магазин «Эксперт»

Пульти для Т2 тюнера

Фільтр
Сортувати:
Бренд:
Мікросхема:
Тип пульта:
Якість:
Живлення:
Кількість батарейок:
Колір корпусу:
Колір кнопок:

Пульт для DVB-T2 тюнера - засіб ДК керування ефірним ресивером

Приставки DVB-T2 - це сучасний стандарт ефірного цифрового телебачення 2-го покоління, що має масу переваг, зокрема HD-якість картинки, великий вибір каналів, батьківський контроль і не тільки. Пульт для Т2 забезпечує комфорт керування пристроєм, найчастіше купівля маніпулятора необхідна при втраті або виході з ладу рідного ПДУ.

Функції пульта для DVB-T2 тюнера

Крім HD-якості, поліпшеного звуку і великого вибору каналів, можливості ресивера покоління T2 включають різні налаштування. Пульт для приставки Т2 забезпечує дистанційне керування пристроєм, зокрема:

• управління засобом відтворення (телевізор, ПК, смартфон);
  • перемикання каналів;
  • регулювання гучності;
  • налаштування функцій (пошук каналів, телетекст, телегід, медіаплеєр тощо).

Такий стандартний функціонал маніпулятора для DVB-T2 ресивера. ПДУ тут виступає засобом дистанційного керування Т2-приставками і забезпечує зручність їх використання.

Принцип роботи

В основі взаємодії ПДУ і приставки лежить технологія інфрачервоного випромінювання. За допомогою ІЧ-передавача, пульт для тюнера Т2 відправляє шифрований ІЧ-сигнал ресиверу, який за допомогою ІЧ-фотоприймача дешифрує сигнал і виконує команду.

Характеристики

Більшість маніпуляторів має щільний пластиковий корпус, а кнопковий модуль виготовлено з якісної гуми. Живлення забезпечують 2 пальчикові (АА) або 4 мізинчикові (ААА) батарейки.

Правила вибору

Підбір ПДУ під DVB-T2 не стане проблемою, якщо ви звернулися в Remote.com.ua. Вибираючи пульт до тюнера Т2, рекомендується звертати увагу на сумісність ПДУ з цільовою моделлю, а також на якість збірки маніпулятора (щільність корпусу, відсутність люфту, пружність кнопок тощо).

У пошуках сумісності можна вибрати оригінальний пульт для Т2, або купити універсальний девайс, база даних якого вже містить цільову модель. Також чудовим варіантом стане ПДУ, що навчається, з можливістю внесення моделі Т2 в базу.

Де купити пульт для Т2 приставки?

Інтернет магазин Remote.com.ua в Києві забезпечує великий асортимент ПДУ для різної електроніки. Зокрема компанія дає можливість купити пульт на Т2 за привабливою ціною і з доставкою по всій території України.

Читати далі
Як під'єднати пульт до Т2 тюнера?

Для під'єднання пульта до Т2 тюнера зазвичай достатньо встановити батарейки в пульт і переконатися, що тюнер перебуває в зоні дії пульта.

Чи можу я використовувати один пульт для декількох Т2 тюнерів?

Так, якщо у ваших Т2 тюнерів сумісні пульти, то ви можете використовувати один пульт для керування кількома тюнерами.

Що робити, якщо пульт перестав працювати з Т2 тюнером?

Спробуйте замінити батарейки в пульті, переконайтеся, що немає перешкод між пультом і тюнером, а також перевірте, чи не вийшов пульт з ладу.

Чи можу я купити заміну пульта для Т2 тюнера, якщо мій зламався?

Так, ви можете придбати заміну пульта для Т2 тюнера в магазинах електроніки або у виробника тюнера. Переконайтеся, що пульт сумісний з вашим тюнером.

X
Швидке замовлення товару

X